Om os

Kosmetisk klinik
Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Patrycja Natalia Gron - Kosmetisk sygeplejerske, klinikkens stifter, ejer og behandler

Patrycja kommer fra Polen. Hun har diplom i kosmetologi på kandidat niveau og en del erfaring med arbejde med fillers, skin boosters og laser behandlinger hjemmefra. Efter hun kom til Denmark for 13 år siden, blev uddannet til lægeeksamineret kosmetolog, sygeplejerske og efterfølgende til kosmetisk sygeplejerske.

”Jeg har altid haft stor interesse for begge medicin og æstetik. Igennem mange års erfaring i skønhedsbranchen har jeg udviklet min personlig måde at arbejde på, med de æstetiske behandlinger. I mit arbejde kombinerer jeg den nyeste viden omkring de biokemiske processer som har betydning for hudens kvalitet og de mest avancerede teknikker inden før fillers og behandlinger inden for mikropigmentering. Jeg har decideret holistisk tilgang til sundheden og skønheden. Det er naturlig for mig at holde mig opdateret på de sidste nye metoder via forskellige kurser (både indlands og udlands). Jeg er typen som drives af udfordringer og er aldrig færdig med at lære.”

Klinikansvarlig læge - Alex Herup

Hos Glam Room, er overlæge Alex Herup ansvarlig for behandlingen med ikke permanente fillers.

Alex Herup er uddannet læge fra januar 2000 – med videreuddannelse til speciallæge i ortopædisk kirurgi i 2009 og efterfølgende subspecialist i håndkirurgi og arbejder som specialeansvarlig overlæge.

Overlæge Alex Herup har foruden talrige faglige kurser, suppleret med kurser i træning af færdigheder med fillers og er registreret kosmetisk behandler med ikke permanente fillers hos sundhedsstyrelsen.

Alex holder sig, ved hjælp af kurser, konstant opdateret i den nyeste viden og muligheder for behandlinger, inden for bl.a. æstetisk (kosmetisk) terapi med fillers.

Hans Henrik Steenfos

Hans Henrik Steenfos er født i 1957, og har en lang uddannelse og bred erfaring i rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi. Han har uddannet sig på internationale kurser og i Gøteborg, såvel som på de store københavnske hospitaler. Hans Henrik blev læge i 1982 og speciallæge i plastikkirurgi i 1992. Han har desuden stor forskningserfaring og i 1992 fik han en medicinsk doktorgrad på en afhandling om sårheling.

Hans Henrik er medlem af den Danske Lægeforening og de plastikkirurgiske selskaber.

Han har tidligere været overlæge ved plastikkirurgisk afdeling og havde egen speciallæge-praksis og plastikkirurgisk klinik på Vesterbrogade 10 i København.

I Glam Room møder du Hans Henrik til forundersøgelsen til en rynkebehandling.

Om klinikken

Klinikken er placeret i villaområdet i den charmerende del af Roskilde – Veddelev. Med kun 7 minutters køretur fra centrum af Roskilde, kan man mærke den ro og fred beliggenheden giver.

Patienter og kunder bliver mødt på en ærlig og vedkommende måde. Vi er meget opmærksomme på det individuelle behov omkring behandlingstid, som kan svinge meget fra person til person. Vi prioriterer at vores patienter og kunder føler sig trygge, derfor overbooker vi aldrig på dagen for at undgå tidspres og unødvendig stress.

Patrycja ejer faciliteterne, hvilket giver mulighed for at give de skarpeste behandlingspriser uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejde og produkter.

Patrycja har meget personlig holdning til det sted og hendes arbejde som er samtidig hendes stor passion.

Indhent et tilbud