Rynkebehandling med botox

Kosmetisk klinik
Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Rynkebehandling med Botox

Efterhånden er ordet ‘Botox’ blevet synonym med en overordnet type lægemiddel, som lammer musklerne, så de slapper af. Når musklerne slapper af, kan bekymringsrynker, smilerynke og panderynker blive glattet ud over tid, når huden får ro.
 
Inden for lægevidenskaben anvendes midler med botulinumtoksin til både skønhedsbehandlinger og terapibehandlinger, og i nogle tilfælde bruger man midlet til at modvirke spasmer/spasticitet, hvor man på den måde tvinger musklerne til at slappe af. Det gøres ved, at forbindelsen (signaloverførslen) mellem nerverne og musklerne blokeres.
 
Både patienter og kunder kan have stor glæde af at få behandling med botulinumtoksin og lignende præparater.
 
Hos os er du i trygge hænder når du får rynkebehandling med botulinumtoksin. Hans Henrik er uddannet læge og speciallæge i plastikkirurgi, og han har bred erfaring inden for rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi, og det er derfor ham, der står for forundersøgelserne. Det er Patrycja, ejer af Glam Room, og kosmetologisk sygeplejerske, der står for selve behandlingen.

Flere fordele ved behandling med botulinumtoksin

Botulinumtoksin er et specifikt produkt, som mange forbinder med skønhedsbehandlinger.

Når botulinumtoksin anvendes i meget små doser, har det mange gode egenskaber. Det tjener nemlig mange kosmetiske formål.

Botulinumtoksin kan midlertidigt afhjælpe følgende lidelser:

Hvis du er plaget af en eller flere af ovenstående lidelser, kan du kontakte din læge for at få hjælp, men du kan også ringe eller skrive til os for at høre, om det er noget, vi kan hjælpe dig af med. Dog er vores fokus på skønhedsbehandlinger med botulinumtoksin. Vi anvender midlet Vistabel, som er oplagt til rynkebehandling.

Flere forskellige produkter, der indeholder botulinumtoksin

For mange er der lighedstegn mellem Botox og botulinumtoksin, men det er sådan set ikke tilfældet, da Botox® er et registreret varemærke. Det er et konkret produkt, som indeholder botulinumtoksin, men det er der flere andre produkter, der også gør.

Ifølge hjemmesiden medicin.dk indeholder følgende lægemidler botulinumtoksin:

Firmaerne Galderma Nordic, AbbVie, IPSEN og Merz Pharma er de eneste fire selskaber, der er repræsenteret på denne liste, men det giver et godt indblik i, at der er andre produkter på markedet end Botox®, der indeholder botulinumtoksin.

Her hos Glam Room anvender vi lægemidlet Vistabel. Som du kan se ud af ovenstående liste, er Vistabel et botulinumtoksin-præparat fra Botox’ moderselskab. Vi anvender Vistabel, da det blandt andet er oplagt til at udglatte og eventuelt helt fjerne moderate til svære rynker mellem øjenbryn og i panden.

Vigtigt at vide, før du får rynkebehandling

Hvis du er i tvivl om, om der er noget ved dig og dit helbred, som gør, at du ikke bør få rynkebehandling med botulinumtoksin eller andre lignende midler, er du velkommen til at tage en snak med vores personale. Så hjælper vi dig med at klarlægge, om du har nogle kontraindikationer, som gør, at du ikke bør få rynkebehandling.
 
Her hos Glam Room anvender vi AbbVie-firmaets botulinumtoksin-præparat Vistabel, og særligt for dette præparat gælder det, at du bl.a. ikke bør anvende produktet, hvis:
Ydermere er det vigtigt at nævne, at Vistabel ikke bør anvendes sammen med visse typer antibiotika og andre lægemidler, som påvirker forholdet mellem nerveimpulser og muskler.

Botulinumtoksin

Botulinumtoksin er en substans, som standser udskillelsen af neurotransmittere, som står for “kommunikationen” mellem nerver og muskelvæv. Det betyder også at dine muskler afslappes, så du ikke oplever kosmetiske udfordringer.

Musklerne bliver afslappet og samtidig forsvinder mimiske rynker. De dynamiske rynker forsvinder 1-2 uger efter behandlingen. De statiske rynker har tit brug for mere tid og flere behandlinger til at glatte sig helt ud.

Behandlinger med botulinumtoksin er skånsomme og uden fare for alvorlige komplikationer.

Hvis din mimik er rig og meget fremtræden, er det en god ide at begynde på forebyggende botulinumtoksin behandlinger allerede i alderen af 25.

Det kan laves sådan at man beholder sin mimik i det behandlede område. Alt efter hvad man fortrækker, kan vi opfylde dine ønsker og behov.

Inden din første behandling hos Glam Room, skal du huske at booke tid til din forundersøgelse hos vores klinik ansvarlige læge, som er plastikkirurg Henrik Steenfos. Det kan du gøre lige her.

Områder, der kan behandles

  • Bekymringsynke
  • Pande
  • Rynker omkring øjne (smilerynker)
  • Underansigtet
  • Hals

Prisen for et enkelt stort område ligger på 900 kr. Hvis der udføres behandling af 2 eller flere områder, falder prisen til 800 kr. pr. området.

Ved behandling af hvert store ekstra område får du et lille tillægsområde GRATIS. For eksempel:

Bekymringsrynke + pande + øjenbrynsløft (gratis).

Bekymringsrynke+ øjenområde + pande + øjenbrynsløft (gratis) + hage (gratis)

  • Bunnylines
  • Mentalis (hage)
  • Marionette linjer
  • Læbe
  • Gummy smile (synligt tandkød ved smil og tale)
  • Øjenbryn

Ved behandling af et enkelt lille område ligger prisen på 600 kr.
Som tillæg til et stort område stiger prisen med 300 kr.

Vistabel

Indhent et tilbud