Skin tightning

Kosmetisk klinik
Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Infinite Skin Tightning

Vi anvender flere forskellige måder når vi arbejder med din hud, for at kunne genopbygge dens elasticitet, samt forstærke og udjævne dens struktur.

Til Skin Tightning anvender vi Infinite Laser behandling med microneedling funktion. Dette kan dog vælges fra.

Vi anvender den nyeste maskine på markedet, hvor avanceret teknologi der gør det muligt at opvarme og stimulere kollagen fibre i de dybe lag af huden. Hermed stimuleres fibrene til at reproducere, uden at du mærker bivirkninger.

Behandlingen kan fungere som et alternativ til ansigtsløft, i tilfælde af mildere former for slap hud og ujævnheder i din ansigtsform. Den kombineres gerne med en Skin Booster behandling og en kemisk peel tilpasset individuelt til hudens behov. Resultaterne er tit synlige allerede efter den første behandling. Fuld virkning opnås dog først efter et par måneder med 2-3 behandlinger med 1 måneds interval.

Indikationer til Skin Tightning behandling

M'onduniq maskinen til skinbooster behandling

Fremgangsmåde med Skin Tightning

Maskinen fungerer som et vakum system, som mindsker ubehag igennem behandlingen hvor 25 hårtynde nål penetrerer huden. Her udløses der laserstråling, som varmer dermis (læderhuden) til ca. 40 grader. Dette føles som en prikkende varme. Denne varme forårsager at kollagen og elastin fibre i din hud trækker sig sammen, imens hudens celler og fibre bliver stimuleret gennem behandling grundet nålene. 

Kontrollerede mikroskader stimulerer produktion af ny kollagen. På denne måde arbejder man på flere forskellige aspekter af hudens forbedring på samme tid.

Vi anvender altid Infinite fra Monduniq sammen med de fantastiske Gen Factor produkter, som støtter cellulær regeneration og mindsker inflammatorisk reaktion.

Skin Tightning behandling af ansigtet tager i det hele ca. 30 minutter.
Hos Glam Room bliver denne behandling tit kombineret med en kemisk peel behandling og en skinbooster behandling, for at kunne opnå de bedst mulige resultater.

Efter din behandling er huden rødlig og varm. Dette plejer at gå væk i løbet af en times tid. Dagen efter kan man være en smule tør i huden, men man kan uden problemer tage på arbejde og have en velfungerende dagligdag. Allerede efter 7 dage bliver hudens tørhed skiftet ud med glød, fugt og energi.

Det er vigtigt at beskytte huden fra solen mellem og efter dine behandlingsforløb i serien.

Skin Tightning

Hvis du gerne vil have Skin Tightning behandling, hjælper vi dig gerne her på vores klinik i Roskilde.

Forskellen på Skin Tightning behandling og Infinite Skin Tightning behandling er, at Skin Tightning behandling overordnet set handler om, at man opstrammer huden ved at stimulere de dybereliggende hudlag til at producere kollagen. Derudover trækker fibrene sig i huden også sammen, og det medvirker til at opstramme huden.

Infinite Skin Tightning behandling er det, som vi nogle gange kalder vores behandlinger, da vi arbejder med Skin Tightning behandling med et specifikt apparat.

Apparatet hedder Infinite, og det er effektivt til at stimulere huden via en masse nåle, som går ind og opvarmer kollagenfibrene. Denne proces kaldes microneedling, og selvom det lyder lidt ubehageligt, at der bliver stukket nåle ind i din hud, kan du være ganske tryg. Behandlingen er skånsom, og du vil mærke en prikkende varme i huden på det område, der bliver behandlet.

Hvis du gerne vil vide, hvad andre kunder og patienter siger om at få behandling her hos os, er du velkommen til at klikke dig ind lige her, hvor du kan se anmeldelser af vores behandlinger. Mange patienter skriver også om personalet, klinikken og vores service.

Skin Tightning behandling hos Glam Room

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken behandling du har brug for, og vi svarer gerne på spørgsmål før behandlingen. Til selve Skin Tightning behandlingen tager vi os tid til at snakke med dig og informere undervejs, så du ved, hvad der skal foregå.

Skin Tightning behandling er en skønhedsbehandling, som både yngre og ældre personer kan have glæde af. Både kvinder og mænd kommer på vores kosmetiske klinik, og vi lytter til alle vores kunders ønsker, sådan at den enkelte får de rigtige råd og vejledninger før behandlingen. Vi sørger også for at informere vores kunder om, hvordan de skal forholde sig i dagene efter den hudopstrammende behandling.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefonnummer 52 50 80 37 eller skrive til os på info@glamroom.dk. Alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular, som du eksempelvis finder længere nede på denne side. Vi bestræber os på at besvare henvendelser inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mindre Læs mere

Kemisk Peeling

I klinikken anvender vi en kemisk peeling for at genopfriske hudens overflade, mindske synlige porrer og minimisere pigmentfejl. Kemiske peelings indeholder sammensætninger af syrer som eksfolierer, renser huden i dybden, støtter opstramning og forfiner strukturen.

En behandling med kemisk peeling kan bestå af en enkelt behandling eller et længere behandlingsforløb med for eksempel 5 behandlinger. Hvis du ønsker et længere behandlingsforløb, er det vigtigt at have flere månedlige intervaller. Alt efter hvilket produkt der skal bruges, hudtypen og din huds udgangspunkt, sammensætter vi det rigtige behandlingsforløb til dig.

3 hurtige om kemisk peeling:

Patrycja ejer af glamroom

Indhent et tilbud