V-shape med fillers

Kosmetisk klinik
Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

V-shape filler

Igennem aldringsprocessen taber vi desværre ikke kun hudens elasticitet, men også fedtet og knoglevæv. Derfor bliver vores ansigtstræk mindre og mindre tydelige med tiden. V er et symbol for ungdommelige ansigtsforme, hvor øvre strukturer er bredere og mere fyldige end underansigtet. Fedtvævet vandrer syd på med tiden, og ændrer ansigtets proportioner til den uønskede omvendte V form. 

Den såkalde V-shape med filler er en behandling, der har dét formål at genopbygge eller tilføje manglende definitionen til ansigtet. Ved brug af filler, kan vi tilføje harmonien eller genopbygge definition af kindbenene, hagen, kæbelinjen og kæbekanten. Dybden af nasolabiale fold kan reduceres, og hamsterposerne mindskes. Det er også muligt at mindske asymmetrier, og tilføje balancen til ansigtets proportioner og samtidig løfte den. Dette er en allround behandling, hvor behandlede områder bliver udpeget individuelt efter problemstilling og patientens mål.

Her gælder det også kun om at få resultaterne til at fremstå helt naturligt.

Generelt om V-shape

Du kan regne med kyndig analyse af dit ansigt, og vejledning når du bestiller din tid til en gratis forundersøgelse hos Patrycja. Hvis vi ikke mener at vi kan opnå tilfredsstillende resultater med filler hos dig, vil du selvfølgelig blive frarådet denne behandling. Der bruges alt mellem 1-6 ml filler til V-shape behandling. 

Det er dig der bestemmer om vi laver alt på en gang, eller lægger en behandlingsplan hvor vi begynder med for eksempel kindben, og efterfølgende områder som bliver behandlet senere.

Der bruges Revolax Subq eller Restylane Lyft til denne behandling.

På grund af produktets høje vascositet og dybe placering i vævet, plejer resultaterne at holde 1- 1,5 år.

Behandlingstid: 30 -75 min
Holdbarhed: 1-1,5 år
Bedøvelse: creme på i 15 min inden behandling
Produkter: Revolax SubQ, Revolax Deep, Nexfill Deep, Restylane Lyft

Indhent et tilbud